TB

Bailey TB

TB-sortimentet er vores mest populære sortiment. Disse alsidige anhængere kan anvendes til at løse et utal af opgaver, som bl.a. omfatter transport af landbrugsprodukter, grøntsager og ensilage.

Alle TB-modeller er monteret på et RHS-chassis på enten 8 eller 10 mm. Det enkle design begrænser risikoen for udslip på vej eller gårdsplads. Ekstra kraftige højfartsaksler på dobbeltfjedre og et affjedret træk med bladfjeder giver en kørsel, der er langt mere jævn, når anhængeren er delvist eller fuldt lastet. Langtrækkende forkromede tipcylindre giver et tip på ca. 50º.
Både ”lift-off”- og ”fixed body”-modeller indeholder kraftige gulvplader med et hultværsnit på 12” kerner, hvilket begrænser slid ved tung last. Af andre egenskaber kan nævnes kraftige indersider, bagdør med chassis af profiljern med hulrum, forstærkede kanaler og robuste sidestiger, der sikrer førerens sikkerhed.

Hydraulisk bagdør*

Den hydrauliske bagdør er udstyret med en spærreventil, der sikrer, at døren slutter tæt, og en sikkerhedsventil, som forhindrer, at døren kan åbnes, når anhængeren befinder sig i nederste position. 2-vejs stempel med lang rækkevidde? kan holdes i en hvilken som helst position for at muliggøre en kontrolleret tømning af fritflydende last og bedre tømning af læs med top.

Standardfunktioner

LED-lys, uafhængige hydrauliske bremser, parkeringsbremser, 40 mm EN8-trækring, skridsikring og skridsikker transportør, hydraulisk slangeholder, stige, forkromede cylindere, nummerpladeholder, LED-advarselslys.

*Nu tilpasset som standard på TB 11 og derover (valgfri på mindre modeller).

Klik her for en komplet liste over muligheder

Download Bailey TB Spec Sheet

Bailey TB 2