Root Specials

Bailey Root

Vores anhængere til rodfrugter er udstyret med et længere og lavere design end standard kornanhængere. Derved undgår man, at den værdifulde afgrøde beskadiges, når den læsses.

Alle rodmodeller er monteret på et RHS-chassis på enten 8 eller 10 mm. Det enkle design begrænser risikoen for udslip på vej eller gårdsplads. Tunge kommercielle? aksler på dobbeltfjedre og et affjedret træk med bladfjeder giver en kørsel, der er langt mere jævn, når anhængeren er delvist eller fuldt lastet. Langtrækkende forkromede tipcylindre giver et tip på ca. 50º.

Både ”lift-off”- og ”fixed body”-modeller indeholder kraftige gulvplader med et hultværsnit på 12” kerner, hvilket begrænser slid ved tung last. Af andre egenskaber kan nævnes kraftige indersider, bagdør med chassis af profiljern med hulrum, forstærkede kanaler og robuste sidestiger, der sikrer førerens sikkerhed.

Standardfunktioner

LED-lys, individuelle hydrauliske bremser, parkeringsbremser, 40 mm EN8-trækring, skridsikring og skridsikker transportør, hydraulisk slangeholder, sidestige, forkromede cylindere, LED-advarselslys, højfartsaksler, hydraulisk bagdør.

Valgfri tilvalg

Luftbremse, ABS-bremser, stænkskærme og -klapper, dæk med stor bæreflade, ”Easy Sheet” og ensilageudstyr.

Download Bailey Root Specials Spec Sheet

Bailey Root 2