Easy Sheets

Bailey Ejector Sheeting System

Easy Sheets er designet til at beskytte afgrøderne mod de skader, vind, regn og skadedyr kan forårsage, og er specialfremstillede rollover-presenninger, der passer til alle vores anhængere. De slidstærke, fleksible og praktiske Easy Sheets er fremstillet i kraftig sølvfarvet PVC med slidstærke kvalitetsfittings.

Den indbyggede driftsmekanisme med fastgørelse ved hjælp af spændestropper, er organiseret, således at døren kan åbnes helt uden at presenningen skal rulles væk. På siden af anhængeren er der monteret et indfældet betjeningshåndtag. Der er mulighed for tilpasning.

Bemærk, at presenningen rulles sammen på højre side af vores Root Specials-anhængere. Presenningen rulles sammen på venstre side af vores TB- og Beeteaper-anhængere.

Hydraulisk presenning, der dækker fra front til bagende

Beregnet til at beskytte afgrøderne mod at blæse ud af anhængeren og ned på vejen og køretøjer. Det hydrauliske presenning, der dækker fra front til bagende, betjenes nemt fra traktorens førerhus. Presenningen, som ikke er vejrbestandig, opbevares praktisk foran på anhængeren og rulles til bagenden via sidearme, der er monteret på fjedre.

Bailey Easy Sheets